Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

S.C. CUBE 02 S.R.L. prelucrează datele dvs. personale în deplin acord cu regulamentul (UE) 2016/679 (cunoscut și sub numele de "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. În cele ce urmează dorim să vă informăm despre modul în care datele dvs. personale sunt colectate și utilizate, precum și despre modalitățile în care puteți interveni cu privire la actualizarea acestora.

Datele noastre de contact

S.C. CUBE 02 S.R.L.
Str. Clujului, nr. 75 C, sat. Sânnicoara, jud. Cluj
CUI: 22041311
Nr. reg. comerțului: J12/2940/2007

Showroom
Str. Pompiliu Teodor, nr. 1a
(str. Bună Ziua)
400495 Cluj-Napoca

Tel: +40 264 23 2X XX
Email: 

Orar
Luni - Vineri: 09:30 - 18:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis

Categorii de date personale prelucrate

În cele mai multe cazuri datele dvs. personale sunt colectate în mod direct de la dvs., prin intermediul secțiunii Contact a acestui website. Astfel, aveți control deplin asupra datelor care ajung în posesia noastră. În general, în momentul în care ne contactați prin intermediul formularului de contact, telefonic sau prin email, datele cu caracter personal înregistrate sunt: nume și prenume, telefon, adresă de email, companie.

Cum sunt utilizate datele dvs. personale

Datele dvs. sunt utilizate pentru:

Prestarea serviciilor CUBE 02 SRL în beneficiul dvs.

Utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a răspunde solicitărilor dvs. (primite prin formularul de contact, email, telefonic sau prin contact direct), pentru emiterea de oferte personalizate, livrare de produse, semnarea de contracte etc.

Activități de marketing

Pentru a vă ține la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează, vă putem trimite cu acordul dvs. mesaje e-mail/SMS/telefonice etc., conținând informații generale, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achizitionat, informații despre oferte sau promoții etc.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

În funcție de dezvoltarea relațiilor de colaborare dintre dvs. și CUBE 02 SRL, vom stoca datele dvs. cu caracter personal diferite perioade de timp. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau actualizarea acestora și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cum sunt gestionate datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României, existând posibilitatea de a transfera anumite date ale dvs. cu caracter personal unor alte entități localizate în Uniunea Europeană. După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

Actualizări

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această notificare legală. Vă rugăm să vizitați această pagină oricând doriți pentru a vă informa asupra politicilor actualizate de prelucrare a datelor cu caracter personal de către compania noastră.

Ultima actualizare: 07.08.2018